Ratkaisukeskeiset valmennukset

Psykoterapian ohella tarjoan asiakkailleni yksilöllisiä valmennuspalveluita Kouvolan ja Kymenlaakson alueella. Valmennukset auttavat erilaisissa elämän haasteissa ja ohjaavat eteenpäin. Valmennukset toteutetaan rohkaisevalla, kannustavalla ja kuuntelevalla lähestymistavalla; vastauksia ei aina anneta valmiina, vaan ohjaan asiakkaitani myös itse oivaltamaan juuri hänelle sopivia askeleita omalla polullaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää juuri sinulle tai läheisellesi sopivimmasta ratkaisusta.

Neuropsykiatrinen valmennus (NEPSY) sekä Ratkaisukeskeinen työyhteisövalmennus

Neuropsykiatrinen valmennus

Nepsy-valmennuksessa toimin valmennettavan henkilökohtaisena valmentajana tapaamalla asiakasta ja tarvittaessa hänen kanssaan työskenteleviä muita ammattilaisia asiakkaan omassa arkiympäristössä.  Nepsy-valmennus ei edellytä lääkärinlausuntoa. Nepsy-valmennukseen voi tulla joko itse maksaen tai maksusitoumuksella. 

Valmennuksen avulla valmennettava

  • tutustutetaan olemassa oleviin vahvuuksiinsa ja taitoihinsa
  • innostetaan / kannustetaan / rohkaistaan suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan
  • pystyy ottamaan konkreettisia askelia kohti opiskelu- ja/tai työelämää. Valmennuksen tarkempi toteutus suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Neuropsykiatrisen valmennuksen (NEPSY) perustana käytän yksilöllisesti suunniteltuja tavoitteita, joiden avulla edistetään paremman arjen sujumista ja suunnitelmallisuutta. Valmennettavat/tuettavat voivat olla itsenäistymässä olevia nuoria tai muutoksen edessä olevia aikuisia. Toimin sekä ryhmien valmentajana että henkilökohtaisena coachina tilanteissa, joissa tavoitteena on lisätä elämänhallinnan ja arjen taitoja. 

Autan valmennettavaa löytämään uusia polkuja elämäntilanteeseen: arjen sujumiseen, opiskeluun, terveydentilaan tai työelämään liittyen sekä valmennan kohtaamaan tulevan muutoksen. Tavoitteeni on auttaa valmennettavaa itseään löytämään vaihtoehtoja tulevaisuuden suhteen, kulkea mukana muutosvaiheessa ja saatella asiakas turvallisesti uuden alkuun.

Ratkaisukeskeinen työyhteisövalmennus

Työyhteisövalmennus on organisaation tilaamaa palvelua työhyvinvoinnin edistämiseksi, jossa määritellään yhdessä työntekijän sekä työyhteisön kanssa valmennuksen kehittämistarpeet ja etsitään vahvuudet ja voimavarat jaksamisen sekä hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

Työyhteisövalmennuksen keinoin työntekijän on mahdollista kehittää omaa osaamistaan ja henkilökohtaisia ominaisuuksiaan, edistää omia vaikuttamismahdollisuuksiaan, vahvistaa osallisuuden tunnettaan sekä kokea työntekeminen mielekkäänä vuorovaikutuksen ja tiimihengen edistymisen kautta. Tavoitteet määräytyvät aina yksilöllisesti kunkin prosessin alussa.

Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta. Voit myös lähettää sähköpostia. Palaan pian asiaan.

Ota yhteyttä