NUOTTI-, työyhteisö- ja neuropsykiatrinen valmennus Kouvolassa

Psykoterapian ohella tarjoan asiakkailleni yksilöllisiä valmennuspalveluita Kouvolan ja Kymenlaakson alueella. Valmennuspalveluni käsittävät 

Valmennukset auttavat erilaisissa elämän haasteissa ja ohjaavat eteenpäin. Valmennukset toteutetaan rohkaisevalla, kannustavalla ja kuuntelevalla lähestymistavalla; vastauksia ei aina anneta valmiina, vaan ohjaan asiakkaitani myös itse oivaltamaan juuri hänelle sopivia askeleita omalla polullaan. Tutustu valmennuksiin ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää juuri sinulle tai läheisellesi sopivimmasta ratkaisusta.

Soita nyt 050 351 2332 tai jätä yhteystietosi lomakkeen kautta. Palaan pian asiaan.


NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennuksessa (www.kela.fi) toimin nuoren henkilökohtaisena valmentajana tapaamalla nuorta ja tarvittaessa hänen kanssaan työskenteleviä muita ammattilaisia nuoren omassa arkiympäristössä. Pidän yhteyttä nuoreen myös tapaamisten välissä. Valmennus on asiakkaalle täysin maksutonta.

Valmennuksen avulla nuori 

  • tutustutetaan olemassa oleviin vahvuuksiinsa ja taitoihinsa
  • innostetaan / kannustetaan / rohkaistaan suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan
  • pystyy ottamaan konkreettisia askelia kohti opiskelu- ja työelämää. Valmennuksen tarkempi toteutus suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Valmennus on tarkoitettu nuorille, jotka ovat 16–29-vuotiaita ja joilla

  • ei ole opiskelu- tai työpaikkaa ja jotka eivät ole suorittamassa ase-tai siviilipalvelusta eivätkä vietä suunniteltua välivuotta
  • joiden toimintakyky on heikentynyt tavalla, joka estää heitä suunnittelemasta tulevaisuuttaan ja pääsemästä opiskelemaan tai työhön.

Autan valmennettavaa löytämään uusia polkuja elämäntilanteeseen: opiskeluun, terveydentilaan tai työelämään liittyen sekä valmennan kohtaamaan tulevan muutoksen. Tavoitteeni on auttaa valmennettavaa itseään löytämään vaihtoehtoja tulevaisuuden suhteen, kulkea mukana muutosvaiheessa ja saatella asiakas turvallisesti uuden alkuun.

Nuotti-valmennukseen hakeutumisessa nuori tai nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen voi ottaa yhteyttä Kelaan, jossa asia ohjataan kuntoutuksen asiantuntijalle. Nuotti-valmennus ei edellytä lääkärinlausuntoa.


Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrisen valmennuksen (NEPSY) perustana käytän yksilöllisesti suunniteltuja tavoitteita asiakkaille, jotka tavoittelevat mielekkyyttä, selkeyttä ja suunnitelmallisuutta elämäänsä. Valmennettavat/tuettavat ovat itsenäistymässä olevia nuoria tai muutoksen edessä olevia aikuisia. Toimin sekä ryhmien valmentajana että henkilökohtaisena coachina tilanteissa, joissa tavoitteena on lisätä elämänhallinnan ja arjen taitoja. Nepsy-valmennukseen voi tulla joko itse maksaen tai maksusitoumuksella. Nepsy ei edellytä lääkärinlausuntoa.

Ratkaisukeskeinen työyhteisövalmennus

Ratkaisukeskeisessä työyhteisövalmennuksessa löydetään yhdessä työntekijän sekä työyhteisön kehittämistarpeet, vahvuudet ja voimavarat jaksamisen sekä hyvinvoinnin edistämiseksi. Työyhteisövalmennus on organisaation tilaamaa palvelua työhyvinvoinnin edistämiskesi.

Työyhteisövalmennuksen keinoin työntekijän on mahdollista kehittää omaa osaamistaan ja henkilökohtaisia ominaisuuksiaan, edistää omia vaikuttamismahdollisuuksiaan, vahvistaa osallisuuden tunnettaan sekä kokea työntekeminen mielekkäänä vuorovaikutuksen ja tiimihengen edistymisen kautta. Tavoitteet määräytyvät aina yksilöllisesti kunkin prosessin alussa.